"Τώρα για την Πάτρα": Τι μαγειρεύεται στο λιμάνι;

Το Πολιτικό Συμβούλιο της δημοτικής παράταξης "Τώρα για την Πάτρα", σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τις πρωινές συλλήψεις στο λιμάνι αναφέρει τα εξής: "Ο Πρόεδρος του ΟΛΠΑ, υπέγραψε πριν ένα χρόνο πρωτόκολλο παράδοσης του θαλασσίου μετώπου στο Δήμο της Πάτρας.

Η τελετή υπογραφής, έγινε παρουσία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, κ. Θ. Πάγκαλου και υπό τις ευλογίες του πρώην Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου.

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Ε. Βενιζέλος, δεσμεύτηκε πριν ένα μήνα στο Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο, ότι παραχωρείται άμεσα το θαλάσσιο μέτωπο και μάλιστα με διαδικασίες μιας μέρας.

Δυστυχώς, η διαδικασία παραχώρησης μετατράπηκε σε διαδικασία σύλληψης του Δημάρχου, του Αντιδημάρχου Γ. Σιγαλού και του δημοτικού υπαλλήλου Σπύρου Πέγκα.
Είναι φανερό ότι υπάρχει διάσταση δηλώσεων και βούλησης των κυβερνητικών εκπροσώπων.

Αποδεικνύεται στην πράξη ότι οι δηλώσεις είναι ψευδείς και οι βουλές, σκοτεινές.

Από τη μία παραχωρείται το λιμάνι στα λόγια και από την άλλη το παραχωρούν στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, που σημαίνει ότι το βάζουν στο ράφι για πούλημα. Τι μαγειρεύεται στο λιμάνι; Ποιος παζαρεύει το θαλάσσιο μέτωπο της πόλης, ερήμην των Πατρινών;

Η πόλη θα παλέψει για την τιμή της. Θα αγωνιστεί για το λιμάνι της.

Καλούμε όλους τους Πατρινούς, να συμπαρασταθούν και να στηρίξουν τη Δημοτική Αρχή στο δύσκολο αγώνα που δίνει αυτή τη στιγμή.

Όταν ο Δήμαρχος σύρεται στα δικαστήρια, γιατί υπερασπίζεται την πόλη, εκτελώντας ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, διωκόμενος είναι ο λαός της Πάτρας.

Η απόφασή μας είναι σταθερή και η απάντησή μας έχει τη δυναμική του δίκαιου αγώνα, γι αυτό ότι μας ανήκει  δε διαπραγματεύεται.