Το χρονικό του επεισοδίου στο Βασιλικό με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Νικολακόπουλο

«Θα φωνάξω τη Χρυσή Αυγή»: Το είπε και το έκανε κάτοικος στο Βασιλικό του Δήμου Ερυμάνθου. Η υποκατάσταση των αρχών, που βρίσκει πρόσφωρο έδαφος καθώς οι ελλείψεις είναι τεράστιες και το κενό εμφανέστατο στους πολίτες, λαμβάνει επικίνδυνες διαστάσεις.

Σύμφωνα με καταγγελία του Δήμου Ερυμάνθου, πολιτευτής της Χρυσής Αυγής χτύπησε τον τοπικό πρόεδρο Βασιλικού, Θεόδωρο Χρόνη. Αιτία; Διαφορές χωριανών για τα όρια στα οικόπεδά τους. «Δεν πήγα ως μέλος της Χρυσής Αυγής, αλλά ως αρχιτέκτονας. Εγώ ήμουν αυτός που κάλεσα πρώτος την Αστυνομία», απαντά στην «Πελοπόννησο» ο Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Οπως λέει στην «Π» ο δήμαρχος Ερυμάνθου, Θανάσης Καρπής, η διαφωνία γειτόνων για τα όρια στις περιουσίες τους, οδήγησε τον έναν από τους δύο να καλέσει τον πολιτευτή της Χρυσής Αυγής Ανδρέα Νικολακόπουλο «για να λύσει τη διαφορά». Υπέρ του καλούντος, προφανώς.

Αναφερόμενος στο περιστατικό, ο δήμαρχος είπε: «Ο πρόεδρος ήρθε στο γραφείο μου, γεμάτος αίματα στο πρόσωπο. Τις επόμενες μέρες θα καταθέσει μήνυση».