Τηλεοπτική αντιπαράθεση Καρπή - Νικολακόπουλου για το επεισόδιο στο Βασιλικό

Κόντρα στον αέρα του Δημάρχου Ερυμάνθου Θάνου Καρπή με τον πολιτευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Νικολακόπουλο, με αφορμή την καταγγελία του πρώτου για βιαιοπραγία από τον δεύτερο σε βάρος του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου του Βασιλικού.

Οι δύο άνδρες "διασταύρωσαν τα ξίφη τους" στο δελτίο ειδήσεων του  Achaia channel μετά την πολιτική καταγγελία του κ. Καρπή οτι ο κ. Νικολακόπουλος χρησιμοποίησε την ιδιότητα του στελέχους της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να προπηλακίσει τον αιρετό στην διάρκεια επεισοδίου κτηματικής διαφοράς ανάμεσα σε κατοίκους της περιοχής.

Μάλιστα σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Καρπή ο κ. Νικολακόπουλος χτύπησε τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου προκειμένου να υπερασπιστεί τα αιτήματα της μίας πλευράς η οποία -σύμφωνα πάντα με την καταγγελία-τον ειχε ειδοποιήσει.

Απαντώντας ο κ. Νικολακόπουλος υποστήριξε οτι εκλήθη από την ιδιοτήτρια του κτήματος όχι ως πολιτευτής της Χρυσής Αυγής, αλλά ως ομηχανικός που είχε εκπονήσει τις μελέτες και είχε εκδόσει τα τοπογραφικά διαγράμματα του κτήματός της.

"Πήγα ως μηχανικός της γυναίκας κα όχι ως στέλεχος της Χρυσής Αυγής, όταν με ενημέρωσε η ιδιοτήτρια οτι τοποθετούν πασσάλους στην ιδιοκτησία της" είπε ο κ. Νικολακόπουλος και πρόσθεσε οτι δέχθηκε επίθεση από τους αντιδίκους οι οποίοι τον κατηγόρησαν οτι πήγε εκεί ως μέλος της Χρυσής Αυγής.