Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ ο Κώστας Πετρόπουλος

Περιποιεί τιμή για την Πάτρα και την Αχαΐα το γεγονός ότι το ΚΚΕ έπεισε το «θρύλο» του πατραϊκού και ελληνικού μπάσκετ Κώστα Πετρόπουλο, που έχει διατελέσει και προπονητής της Εθνικής ομάδας, να συμπεριληφθεί στην 7η τιμητική θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας

 Ο Κώστας χθες ήταν στην πρώτη σειρά, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ψηφοδελτίου από το Γραμματέα του ΚΚΕ Δημ. Κουτσούμπα.

Οι ιδεολογικοπολιτικές διαφορές αποτελούν την πεμπτουσία της Δημοκρατίας κι άσχετα αν διαφωνώ με τις προσεγγίσεις του Κώστα στις κατά καιρούς συζητήσεις μας, ομολογώ ότι χθες ένοιωσα ξεχωριστή χαρά που τον είδα να βγαίνει μπροστά σε μια δύσκολη, για τη χώρα συγκυρία. Και το λέω αυτό γιατί οι περισσότεροι γνωρίζουμε την περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα με την υγεία του. Αλλά, ο Κώστας Πετρόπουλος ποτέ του δεν ήταν λιγόψυχος. Και νατος  τώρα στην πρώτη γραμμή. Στην πρώτη γραμμή του ήθους, της εντιμότητας και της ανιδιοτέλειας. Μπράβο Κωστή- και μην απορείτε. Άλλο, για μένα ο κομμουνισμός και άλλο οι πολλοί κομμουνιστές φίλοι μου, γιατί θεωρώ ότι με τέτοιες προσεγγίσεις αναλογεί σε τούτη τη δόλια πατρίδα καλύτερο μέλλον. 

 

 

                                                                                                                         Γ. Αναστασόπουλος