Στην Πάτρα ο Χάρης Καστανίδης

Χάρης Καστανίδης

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Κοινωνικής Συμφωνίας Χάρης Καστανίδης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Πάτρα, την Πέμπτη 3 Μαΐου.

Στις 18.00 θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά και με φορείς της πόλης, στο Δημαρχείο.

Στις 19.00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα μέσα ενημέρωσης της Πάτρας, στην αίθουσα συντακτών της ΕΣΗΕΠΗΝ και στις 20.30 θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που διοργανώνει η Κοινωνική Συμφωνία στην Πάτρα, στο ξενοδοχείο «Αστήρ».

Εν τω μεταξύ η Κοινωνική Συμφωνία, πραγματοποίησε ακόμη μια επιτυχημένη εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος στην Αχαΐα, στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Κάτω Αχαΐας.

Οι υποψήφιοι βουλευτές της Αχαΐας της Κοινωνικής Συμφωνίας είναι οι: Δημητρουλόπουλος Ανδρέας, Κουλιαβέτας Λεωνίδας, Κυριακοπούλου Μαρία, Μιχαλόπουλος Γιάννης, Μουτσανά Δήμητρα, Μπέλλας Αθανάσιος, Παναγιωτόπουλος Ιωάννης, Τριανταφυλλόπουλος Ανδρέας, Τσιμάρας Χαράλαμπος, τους οποίους παρουσίασε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας της Κοινωνικής Συμφωνίας Θεόδωρος Ασημακόπουλος.

Οι υποψήφιοι βουλευτές παρουσίασαν τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος, που όπως υποστήριξαν, «δίνουν μια ρεαλιστική πολιτική εξόδου της χώρας από την κρίση με την εφαρμογή ενός Εθνικού Σχεδίου Οικονομικής Ανασυγκρότησης, πέρα από τα διλήμματα των «μνημονιακών» και «αντιμνημονιακών» και τις θεωρίες των μονόδρομων».

Κάλεσαν τους πολίτες «να μην υποκύψουν σε εκβιαστικά διλήμματα και να δώσουν τον αγώνα μαζί με την Κοινωνική Συμφωνία για την αναδιάταξη του πολιτικού συστήματος και της χώρας, ενάντια στα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα που ελέγχουν τα κέντρα λήψης πολιτικών αποφάσεων και ενάντια στη διαπλοκή και τη διαφθορά στο δημόσιο βίο».