Προειδοποιούν τον Βενιζέλο για τον Παπανδρέου

Παπανδρέου-Βενιζέλος

Αυστηρή προειδοποίηση στον Ευ. Βενιζέλο... από κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα, με την οποία τον προειδοποιούν ότι εάν συμπεριληφθεί ξανά ο Γιώργος Παπανδρέου στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Αχαΐα, θα ψηφίσουν… ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το www.prionokordela.gr.

Να σημειωθεί ότι η παρουσία Παπανδρέου στο ψηφοδέλτιο άφησε το πράσινο κάστρο χωρίς άλλη κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, παρά μόνο εκείνη του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Βέβαια, όλα δείχνουν, ότι πίσω από τις αντιδράσεις αυτές, βρίσκεται ο Κ. Σπηλιόπουλος, ο οποίος αν και εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης, πίσω από τον Γ. Παπανδρέου, δεν… είδε Βουλή, αφού το ΠΑΣΟΚ εξέλεξε μόνο έναν βουλευτή, δηλαδή τον Γ. Παπανδρέου.

Δεν είναι μάλιστα τυχαίο ότι ο Παπανδρέου ψήφισε στον Καλέντζι, ίσως το μόνο μέρος που δεν θα προκαλούσε σύρραξη, με την παρουσία όμως 200 αστυνομικών!

Δεν μπορεί να κυκλοφορήσει πουθενά μόνος του ο πάλαι ποτέ… ηγέτης του ΠΑΣΟΚ!

Βλέπετε έφερε στην χώρα μας την εποχή της ανάπτυξης και της ευημερίας. Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ό, τι ο ίδιος συνεχίζει ακόμα και τώρα να πιστεύει ότι έκανε τις σωστές κινήσεις.