Παπαντωνοπούλου: Δικαίωμα στο αύριο

Παπαντωνοπούλου

Από την περιοχή του Δήμου Δυτικής Αχαίας ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης 25 Απριλίου τις περιοδείες της στο νομό η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΑΧΑΙΑΣ, Γεωργία Παπαντωνοπούλου, με κεντρικό της σύνθημα ‘‘ Δικαίωμα  στο Αύριο ”.

Η κ.Παπαντωνοπούλου, επισκέφθηκε μεταξύ άλλων, την πόλη της Κάτω Αχαίας, και τις περιοχές Λάππα,  Σαγέικα,  Λυμνοχώρι και Λακόπετρα, μιλώντας με τους δημότες , ανεξαρτήτου πολιτικών πεποιθήσεων.

Άκουσε  με προσοχή τις ανησυχίες τους , τις δυσκολίες επιβίωσης που αντιμετωπίζουν, τους φόβους τους για το αύριο, δίνοντας την υπόσχεση πως η ίδια θα βρίσκεται στο πλευρό τους και  θα παλέψει με όλες της τις  δυνάμεις για την επίλυση των προβλημάτων.

Παράλληλα η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γεωργία  Παπαντωνοπούλου, τόνισε ότι η χώρα μπορεί να ξεπεράσει την κρίση, και μέσα στην επόμενη τριετία τα μνημόνια να αποτελέσουν παρελθόν, αρκεί   η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει  να έχει ισχυρή λαική  εντολή, προκειμένου να μπορέσει αποτελεσματικά να διαχειριστεί τις διαπραγματεύσεις προς όφελος της Ελλάδας.

Τέλος η κ.Παπαντωνοπούλου, απηύθυνε πρόσκληση  στους δημότες της Δυτικής Αχαίας να παρακολουθήσουν την προεκλογική ομιλία του προέδρου του κινήματος Ευάγγελου Βενιζέλου, την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο του Απόλλωνα στην Πάτρα.