Πάτρα : Δημοσκόπηση δίνει νικητή την αδιαφορία - Όλα ανοικτά για όποιον... μιλήσει με πρόγραμμα

πατρα-λιμανι

Δημοσκόπηση με νικητή την... αδιαφορία και το "δεν απαντώ" δημοσιοποιήθηκε σήμερα και είναι το πρώτο που αφορά την Πάτρα. Η εν λόγω δημοσκόπηση έχει μια βάση αληθείας : Οι Πατρινοί δεν έχουν ακούσει τίποτε για την πόλη τους συνεπώς επιλέγουν είτε κομματικά, είτε συναισθηματικά, είτε... αδιαφορούν.

Η δημοσκόπηση δείχνει ενισχυμένους τους κομματικούς Πελετίδη και Χριστόπουλο (που παίρνουν ότι περισσότερο μπορούν και δύσκολα θα προσθέσουν ποσοστά), ενώ όλοι οι υπόλοιποι έχουν την δυνατότητα να κάνουν... ράλι αν εκπροσωπήσουν κάτι, δηλαδή αν μιλήσουν με ρεαλιστικό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα η μέτρηση της Data Rc για την εφημερίδα "Πελοπόννησος" καταγράφει προβάδισμα για τον Κώστα Πελετίδη με ποσοστό 15,7 στην πρόθεση ψήφου και ακολουθεί με μικρή διαφορά και συγκεκριμένα με 15,3% ο Κώστας Χριστόπουλος.

Μικρότερα είναι τα ποσοστά των υπόλοιπων υποψηφίων.

Το 6,9% στην πρόθεση ψήφου συγκεντρώνει ο νυν Δήμαρχος Γιάννης Δημαράς. Ακολουθεί με 6,4% ο Κώστας Σπαρτινός, με 4,6% ο Χρήστος Πατούχας.

Το ποσοστό του 4,4% λαμβάνει στην πρόθεση ψήφου ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος. Ακολουθεί με 3,8 η Βίβιαν Σαμούρη, με 3,4% ο Νίκος Οικονομόπουλος με 2,4% ο Δημήτρης Πεφάνης και με 1% ο Ανδρέας Τζουραμάνης.

"Δεν ξέρω δεν απαντώ", είπε το 23,9% των ερωτηθέντων.

Στην παράσταση νίκης κερδισμένος βγαίνει ο Κώστας Χριστόπουλος με ποσοστό 15,1% έναντι 14,1% του Γιάννη Δημαρά. Ωστόσο ένα μεγάλο ποσοστό (46,4%) είναι στην κατηγορία δεν ξέρω - δεν απαντώ.