Νίκος Νικολόπουλος: Δέσμευση εδώ και τώρα για το τρένο!

«Οι συχνές επισκέψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αχαΐα και το πιθανό ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος βουλευτής στο νομό μας ο Αλέξης Τσίπρας υποδηλώνουν το αναβαθμισμένο πολιτικό ενδιαφέρον για την περιοχή, γεγονός που πρέπει ν΄ αξιοποιηθεί κατάλληλα».

Την ανωτέρω καίρια επισήμανση έκανε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και επικεφαλής της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» Νίκος Νικολόπουλος, υποδεικνύοντας μάλιστα και τον τρόπο:

«Όχι με τη μορφή  των στερεότυπων «διεκδικήσεων», αλλά συνθέτοντας ένα σχέδιο που θα αποτελούσε πλαίσιο συνεργασίας και συναλλαγής με τα πολιτικά σχήματα. Η Αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να έχει ρόλο σ’ αυτό. Για να μπούμε σε έναν γνήσιο ενάρετο κύκλο, με υγιή προσανατολισμό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται σήμερα στη Πάτρα. Εμείς του ζητάμε ως «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» να δεσμευθεί, ώστε να έρθει το τρένο υπόγεια μέχρι το νέο λιμάνι και να φτάσει στη βιομηχανική περιοχή…

Θα πρόκειται για μια κορυφαία δέσμευση που θα πιστοποιήσει ότι όντως είναι έμπρακτο το ενδιαφέρον του για την αναπτυξιακή προοπτική της Πάτρας και της Δυτικής Ελλάδας».