Ι. Λαϊνιώτης: Θέλουμε το υψηλότερο δυνατό ποσοστό

Ι. Λαϊνιώτης Υποψήφιος βουλευτής Ν. Αχαΐας-Ανεξάρτητοι Έλληνες

Οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" δεν πρόκειται να συνεργαστούν με κανένα άλλο κόμμα δήλωσε στην κρατική ραδιοφωνία ο κ. Γιάννης Λαίνιώτης υποψήφιος βουλευτής στην Αχαία. Μιλώντας στην δημοσιογράφο Αγγελική Ανυφαντή ο κ. Λαίνιώτης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία περόπτωση συνεργασίας με τα μνημονιακά κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ), ενώ διευκρίνησε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ. "Έχουμε εντελώς διαφορετικές απόψεις σε κρίσιμα θέματα" είπε και μάλιστα ως παράδειγμα ανέφερε το μεταναστευτικό.

Ο κ. Λαίνιώτης είπε πως το κόμμα του έχει ως στόχο το κούρεμα όλων των δανείων κατά 30%, την πλήρη διελεύκανση του πως φτάσαμε ως εδώ, λέγοντας μάλιστα ότι "κάποιοι πρόδοσαν την πατρίδα και πρέπει να πάνε φυλακή"

Αναφέρθηκε και στην Αχαϊκή Τράπεζα λέγοντας ότι οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" είναι το μόνο κόμμα που έχει δεσμευτεί η Τράπεζα να μην κλείσει. "Είναι σκάνδαλο να κλείνουν την Αχαική που είναι σε καλύτερη κατάσταση ακόμα και από την Εθνική Τράπεζα", είπε "δημιουργώντας πρόβλήματα σε 20.000 δανειολήπτες και μεριδιούχους". Ο κ. Λαϊνιώτης προέβλεψε ότι το κόμμα του θα είναι η έκπληξη των εκλογών.