Θετική η εκκίνηση της ΝΔ στο Αίγιο

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 24 Απριλίου η πρώτη επίσημη συνεδρίαση της νεοεκλεγείσας Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Αιγιαλείας στα νέα της γραφεία στο Αίγιο.

Η συνεδρίαση ήταν οργανωτικού χαρακτήρα και διεξήχθη σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, επιβεβαιώνοντας την αγαστή συνεργασία και διάθεση για δουλειά από όλα τα μέλη της Τοπικής μας Οργάνωσης με στόχο να ξαναγίνει η Ν.Δ. στην Αιγιάλεια πολιτικά κυρίαρχη.

Μετά από εισήγηση του προέδρου, ομόφωνα εξελέγη Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης η κα Αννα Σουφλή- Χριστουδούλου ενώ από όλα τα μέλη εκφράστηκε ιδιαίτερη ικανοποίηση για την επαναλειτουργία των γραφείων του κόμματος κάτι που αποτελούσε και προσωπική δέσμευση του προέδρου κ. Βασίλη Σταθακάρου.

Τα γραφεία λειτουργούν επί της Μητροπόλεως 49 (β`όροφος) στο Αίγιο. Θα ακολουθήσουν αντίστοιχες οργανωτικές συνεδριάσεις για τον καθορισμό αρμοδιοτήτων ανά τομέα και σύσταση εθελοντικών τμημάτων από μέλη του

κόμματος ενώ ορίστηκαν: υπεύθυνη του Τομέα Γυναικών η κα Αγγελική Αλευρίτου και υπεύθυνος του Τομέα Οικονομικών (με χρέη Ταμία) ο κ. Κωσταντίνος Αγγελόπουλος

Επίσης αποφασίστηκε οι κατά τόπους εκλεγμένοι ανά Δημοτική Ενότητα (πρώην δήμοι) να είναι υπεύθυνοι για την συγκρότηση «πυρήνων» στις περιοχές τους στο πλαίσιο αναδιοργάνωση εκ βάθρων της Τοπικής μας Οργάνωσης.