Η Κωνσταντίνα Κοσπέτα μπροστά σε μια δεύτερη πρόκληση

Όταν η κυρία Κωνσταντίνα Κοσπέτα κατήλθε στις εκλογές του 2015 με το κόμμα των ΑΝΕΛ έβαζε ένα προσωπικό στοίχημα: Να μπει στον πολιτικό στίβο και να προσφέρει. Το στοίχημα το κέρδισε αφού με 1.000 και πλέον σταυρούς έδειξε ότι έχει κοινωνική διείσδυση, ενώ ακόμα καλύτερη ήταν η συνέχεια.

Από τότε μέχρι και σήμερα επέδειξε μια σοβαρή κοινωνική δράστηριότητα αποδεικνύοντας ότι σεμνα και με διάθεση η προσφορά μπορεί να επιτευχθεί. 

Τώρα η κυρία Κοσπέτα βάζει ένα δεύτερο στοίχημα: Κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές με τον κ. Νικο Παπδημάτο οπότε εύλογη η απορία: Γιατί κατέρχεται και κυρίως γιατί με τον κ. Παπδημάτο; 

Η ίδια εχει εξηγήσει ότι η απόφασή της να συμμετάσχει στις εκλογές, "είναι μια λογική συνέχεια του 2015". Δηλαδή θεωρεί ότι υπάρχει έδαφος για περαιτέρω κοινωνική προσφορά στην Πάτρα, ενώ μιλώντας για τον κ. Παπαδημάτο θα πει: "Με βρήκε, μου πρότεινε την κάθοδο, με έπεισε για τις προθέσεις τους, είδα μέσα από αυτόν ότι ναι, υπάρχουν δυνατότητες να προσφέρουμε κοινωνικά όσοι θα είμαστε δίπλα του".

Τέλος σχολιάζοντας από πολιτκή άποψη την κάθοδό της υπό τον κ. Παπαδημάτο που στηρίζεται από τη ΝΔ θα πει: "Δεν υπάρχει πολιτικό χρώμα στις δημοτικές εκλογές. Κυριαρχεί κοινωνικό χρώμα, δείτε: Σε όλους τους συνδυασμούς υπάρχουν υποψήφιοι διαφόρων κομμάτων. Το ζητούμενο είναι ποιος θα μπορέσει να προσφέρει στην πόλη μας όχι με ποιο κόμμα είναι".