Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Κοινωνικής Συμφωνίας στην Αχαΐα

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ πραγματοποίησε μια επιτυχημένη εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος στην Αχαΐα, στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Κάτω Αχαΐας.

Οι υποψήφιοι βουλευτές της Αχαΐας της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ είναι οι: Δημητρουλόπουλος Ανδρέας, Κουλιαβέτας Λεωνίδας, Κυριακοπούλου Μαρία, Μιχαλόπουλος Γιάννης, Μουτσανά Δήμητρα, Μπέλλας Αθανάσιος, Παναγιωτόπουλος Ιωάννης, Τριανταφυλλόπουλος Ανδρέας, Τσιμάρας Χαράλαμπος, τους οποίους παρουσίασε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Θεόδωρος Ασημακόπουλος.

Οι υποψήφιοι βουλευτές παρουσίασαν τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος, που δίνουν μια ρεαλιστική πολιτική εξόδου της χώρας από την κρίση με την εφαρμογή ενός Εθνικού Σχεδίου Οικονομικής Ανασυγκρότησης, πέρα από τα διλλήματα των «μνημονιακών» και «αντιμνημονιακών» και τις θεωρίες των μονοδρόμων.

Κάλεσαν τους πολίτες να μην υποκύψουν σε εκβιαστικά διλλήματα και να δώσουν τον αγώνα μαζί με την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ για την αναδιάταξη του πολιτικού συστήματος και της χώρας, ενάντια στα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα που ελέγχουν τα κέντρα λήψης πολιτικών αποφάσεων και ενάντια στη διαπλοκή και τη διαφθορά στο δημόσιο βίο.

Βασική αρχή της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ είναι ότι πάνω από τις αγορές και τους αριθμούς βρίσκονται οι άνθρωποι και η δημοκρατία.