Ευσταθία Γιαννιά: Εξαιρετικό το προσωπικού στο Καραμανδάνειο

Το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, επισκέφθηκε, η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας - Αντιστράτηγος ε.α της ΕΛ.ΑΣ, Ευσταθία Γιαννιά.

Η κα. Γιαννιά είχε σειρά επαφών με τη Διοικήτρια του Νοσηλευτικού Παιδιατρικού Ιδρύματος Βασιλική Γεωργιοπούλου, με τον Προϊστάμενο της Νοσηλευτικής υπηρεσίας στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Γιώργο Γραμματίκα, με Ιατρούς, Νοσηλευτικό, Διοικητικό και Τεχνικό προσωπικό.

Οι «γερασμένες» κτιριακές εγκαταστάσεις στις οποίες  καθημερινά  φιλοξενούνται εκατοντάδες περιστατικά καλύπτοντας τις ανάγκες ανήλικων ασθενών προερχόμενων από διάφορες περιοχές της Νοτιοδυτικής Ελλάδας και η έλλειψη προσωπικού και υλικοτεχνικών μέσων, βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Κατά τη διάρκεια των επαφών η υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ, είχε τη δυνατότητα αφενός να ενημερωθεί κατά κύριο λόγο για τα ζητήματα και  τα κενά που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία του Νοσηλευτικού Ιδρύματος και αφετέρου είδε από κοντά και εκτίμησε την κατάσταση που επικρατεί..

«Το Καραμανδάνειο είναι το μοναδικό αμιγώς Παιδιατρικό Νοσοκομείο που καλύπτει ανάγκες μικρών ασθενών, εκτός της γεωγραφική του κάλυψης και το μοναδικό εκτός Αθηνών, που λειτουργεί Παιδοχειρουργικό Τμήμα.

Οι εργαζόμενων όλων των ειδικοτήτων, παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν, με την επιστημονική και επαγγελματική τους κατάρτιση, εκπαίδευση και εξειδίκευση, παρέχουν υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου», δήλωσε η κα. Γιαννιά, τονίζοντας πως θα βρίσκεται πάντα στη διάθεση της Διοίκησης και του Προσωπικού, για την αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.