Δήμος Πάτρας : Προς Χριστόπουλο οδεύει ο κ.Σκαρμέας

Σκαρμέας, Δημακόπουλος, Μπακαλάρος, φαίνεται πως οδεύουν προς την παράταξη Κ. Χριστόπουλου. Η μεταγραφή αυτή διαμορφώνει μια επιπρόσθετη δυναμική στον κ. Χριστόπουλο αλλά σίγουρα δεν καθορίζει τίποτε δεδομένου ότι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα είναι πια μια ασήμαντη μειοψηφία, ενώ ο κ. Χριστόπουλος έχει αποδυναμωθεί σημαντικά σε σχέση με το 2010 : 

* Τότε δεν είχε απέναντί του ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο όπως αυτό του Ν. Οικονομόπουλου που κινείται κατά μεγάλο ποσοστό στον ίδιο πολικό χώρο.

* Του λείπουν οι σταυροί της κυρίας Τασίας Μανωλοπούλου (είχε εκλεγεί πρώτη των πρώτων στις εκλογές του 2010 ενισχύοντας σημαντικά την παράταξή του. Σήμερα δεν είναι στο ψηφοδέλτιο αφού κατέρχεται για την ευρωβουλή).

* Ο ίδιος ήταν ένας μεγάλος απών στην θητεία του στο δημοτικό συμβούλιο, δηλαδή δεν μπόρεσε να κάνει την διαφορά, αφού υπήρξε εντελώς άοσμος και αδιάφορος, χωρίς προτάσεις και σχέδιο.

Πάντως η... περιήγηση Σκαρμέα δείχνει να τελειώνει. Ο ίδιος συζήτησε σχεδόν με όλους (Οικονομόπουλο. Σπαρτινό, Δημαρά. να κατέλθει μόνος του) πριν καταλήξει στον κ. Χριστόπουλο.