Γιαννιά: Με Μητσοτάκη η Αχαία μπορεί να γίνει πρωταγωνίστρια

Η απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη να ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Ν.Δ στην Αχαΐα, όπως κατέστησε σαφές και ο ίδιος κατά τη διήμερη επίσκεψη του σε Πάτρα και Αίγιο, σηματοδοτεί τη μεγάλη πολιτική σημασία που αποδίδει στο Νομό, ως την αναπτυξιακή μηχανή της Δυτικής Ελλάδας για την επόμενη ημέρα.

«Η απόφασή του να τεθεί ο ίδιος  επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Αχαΐα, σηματοδοτεί την απαρχή μιας νέας περιόδου για την περιοχή μας, με μπροστάρη τον ηγέτη της ανάπτυξης και της αυτοδύναμης Ελλάδας» δήλωσε η Πολιτευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας – Αντιστράτηγος ε.α Ευσταθία της ΕΛ.ΑΣ Γιαννιά για να προσθέσει «Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχονται ν' αλλάξουν ολοκληρωτικά και ουσιαστικά τα δεδομένα, με στόχο να καταστεί η Αχαΐα πρωταγωνίστρια στην ανάπτυξη και κυρίαρχη δύναμη στις επενδύσεις και στις νέες ευκαιρίες για όλους.

Το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την ανάπτυξη και τις επενδύσεις, την επόμενη μέρα  των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, με Πρωθυπουργό τον Κυριακό Μητσοτάκη, θα αποδείξει στην πράξη πως η Ν.Δ το λαϊκό κόμμα της χώρας, δεν χωρίζει τους πολίτες σε κοινωνικές τάξεις. Αντιθέτως δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους, στην Εργασία, στην Παιδεία, στην Υγεία και στην Ασφάλεια.

Με αληθινή πολιτική βούληση, θα καταστήσει  μια οικονομία που θα βασίζεται στην παραγωγή, με περισσότερα εισοδήματα μέσα από ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον, χωρίς αδικίες και χωρίς υπερφορολόγηση.

Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για να πετύχουμε τη μεγάλη νίκη και την ουσιαστική αλλαγή στην Αχαΐα, με πρώτο τον αρχηγό μας Κυριάκο Μητσοτάκη» επεσήμανε η κα. Γιαννιά.