Γεωργία Ντάτσικα: Το κεντρικό πολιτικό μήνυμα των εκλογών της 26ης Μαΐου

Αεικίνητη και ανεβάζοντας ρυθμούς η Γεωργία Ντάτσικα και ως μέλος του Τομέα Εσωτερικών της ΝΔ με Τομεάρχη τον Μάκη Βορίδη , επισκέπτεται καθημερινά κάθε γωνιά του νομού Αχαΐας , επικοινωνώντας το πρόγραμμα της ΝΔ και την ανάγκη της άμεσης πολιτικής αλλαγής στην Κυβέρνηση της χώρας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό ως τη μόνη αξιόπιστη λύση.               

Η  συμφωνία  Αλήθειας με τον Λαό  του Κυριάκου Μητσοτάκη ξεκαθαρίζει το τοπίο και δίνει την κατεύθυνση για μια ευρεία και διψήφια  νίκη στις Ευρωεκλογές στις 26 Μαΐου.                                   

Το «γερό» του χαρτί της ΝΔ, είναι τα μέτρα για την ανάσχεση της ύφεσης της οικονομίας στην καθημερινότητα, βέβαια, εδώ εντάσσονται και τα μέτρα που προτείνει ο πρόεδρος της ΝΔ για την αντιμετώπιση της υπερφορολόγησης.

Στην κριτική μας προς την κυβέρνηση εντάσσουμε   τη Συμφωνία των Πρεσπών και τα εθνικά μας θέματα που ευρίσκονται σε κίνδυνο. Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη καλύτερη απάντηση στην πόλωση είναι η κατάθεση προτάσεων για τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, μια και εκτιμά ότι ο μέσος Έλληνας δεν ζητά εντάσεις και αντιπαραθέσεις αλλά λύσεις. Στο πλαίσιο αυτό έχει δώσει εντολή στα γαλάζια στελέχη να επικοινωνούν το πρόγραμμα της ΝΔ, με στόχο την θετική και όχι την ψήφο διαμαρτυρίας.

Το άνοιγμα της ψαλίδας υπέρ της ΝΔ ωστόσο, αποκτά ειδικό βάρος με δεδομένο ότι η κυβερνητική παράταξη έχει επιδοθεί σε μπαράζ παροχών και προεκλογικών εξαγγελιών.

Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών όπως επίσης των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών , θα αποτελέσει το κεντρικό πολιτικό μήνυμα, που θα δρομολογήσει πολιτικές εξελίξεις ενόψει των εθνικών εκλογών. Γι΄ αυτό πρέπει να καταγραφεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη νίκη της ΝΔ σε όλες τις κάλπες , ώστε να οδηγηθεί η Κυβέρνηση στην προδιαγεγραμμένη ήττα της, το συντομότερο δυνατόν.-

 

                                                           * Της   Γεωργίας  Ντάτσικα

                                                    Μέλος του τομέα Εσωτερικών της ΝΔ