Α. Τριανταφυλλόπουλος: Στην ομιλία Κατσέλη ήρθε το ΠΑΣΟΚ της αξιοπρέπειας

"Η συγκένρωση του κόμματος της "Κοινωνικής Συμφωνίας" ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για εμάς" είπε σε συνέντευξή του στο "Ράδιο Γ" ο βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος. "Ήταν αναπάντεχα μεγάλη σε όγκο, είχε ένα ακροατήριο που ήθελε να ακούσει και εγώ είδα να είναι εκεί το ΠΑΣΟΚ της αξιοπρέπειας. Άνθρωποι δημοκράτες, σοβαροί, με ήθος και αγώνες". Ο βουλευτής είπε ότι πρόκειται για το κομμάτι εκείνο του ΠΑΣΟΚ που δεν αντέχει τα ψεύδη, την συντηρητική στροφή και τον παραγοντισμό των λίγων που ουσιαστικά μετέτρεψαν το ΠΑΣΟΚ σε ένα κόμμα κάποιων στελεχών μακράν της κοινωνίας.

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος είπε ακόμη:

* Εμείς δεν φύγαμε ποτέ από το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ έφυγε από την κοινωνία.

* Δεν υπάρχει δημοκρατία στην χώρα αλλά πρωθυπουργοκεντρική δυναστεία. Επείγει να αλλάξει το Σύνταγμα της χώρας.

* Ως βουλευτής δεν είχα καμία ευκαιρία να προσφέρω στα κοινά. Δεν στο επιτρέπουν. Ακόμα και οι επερωτήσεις στη Βουλή δεν καταλήγουν πουθενά.

* Ξεκινήσαμε στις δημοσκοπήσεις με 0,5%. Μετά πήγαμε στο 1,1%. Τώρα μας ανεβάζουν στο 1,7%. Θα μπούμε στην Βουλή αλλα ο χρόνος είναι λίγος. Όπως είπε η κ. Κατσέλη είμαστε οι τρελοί που έφτιαξαν ένα κόμμα 15 ημερών.

* Οι πολιτικοί παλιάς κοπής δεν έχουν κανένα σχέδιο. γνωρίζουν μόνο τεχνικές επανεκλογής τους.

* Δεν έπρεπε να κλείσει η "Αχαϊκή". Έχουν σχέδιο να αλλάξουν εντελώς το τραπεζικό περιβάλλον. Θα κλείσουν και Τράπεζες.

* Τα ΜΜΕ της χώρας μας έχουν αποκλείσει εντελώς. Ακόμα και το σχέδιο νόμου για -30% σε όλα τα δάνεια των νοικοκυριών που ήταν θεμελιωμένο, το αγνόησαν εντελώς κι ας αφορούσε την κοινωνία.

Τέλος ο κ. Τριανταφυλλόπουλος είπε ότι οι εκλογές δεν μπορεί να γίνουν 29 Απριλίου αφού η Βουλή δεν έχει κλείσει ακόμη και προέβλεψε ως πιθανότερη την 13η Μαίου.