Ανοιχτή συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην Οβρυά

Συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην Οβρυά

Στην Οβρυά Πάτρας, μία κατ’ εξοχή ΠΑΣΟΚογενή περιοχή ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ πραγματοποίησε την Κυριακή το βράδυ προεκλογική συγκέντρωση με ομιλητές τον Χρήστο Λιαρομμάτη και τον Γιώργο Κοκκινάρη, υποψήφιους για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου και συντονιστή τον νεολαίο από την περιοχή Θοδωρή Ξούλο.

Παρόντες στην εκδήλωση ήσαν ο βουλευτής Β. Χατζηλάμπρου και οι επίσης υποψήφιοι Τ. Γιακουμής και Μ. Λιονάκη ενώ στο ακροατήριο ήσαν μεταξύ άλλων ο πρώην Δήμαρχος Θ. Κολιτσίδας και ο δημοτικός σύμβουλος Πάτρας Η. Γρηγόρης.

''Η μάχη των επικείμενων εκλογών δίνεται με άνισους όρους γιατί έχουν στραφεί ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ όλα τα πολιτικά ρετάλια του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. επεσήμανε στην ομιλία του ο δικηγόρος Χρήστος Λιαρομμάτης και προσέθεσε ''συκοφαντούν, ψεύδονται, αποπροσανατολίζουν το λαό και σπέρνουν το φόβο στην κοινωνία, στην προσπάθειά τους να αντιπαρατεθούν μαζί μας, επιχειρώντας να ανακόψουν το ρεύμα που ο λαός εξεδήλωσε υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ...το πρόγραμμά μας δίνει απαντήσεις σε όλους τους συκοφάντες του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜκαι ελπίζουμε ότι ο Ελληνικός λαός θα μας δώσει δύναμη στις 17 Ιουνίου να συγκροτήσουμε αυτοδύναμη Κυβέρνηση. Ωστόσο εξακολουθούμε να καλούμε σε συνεργασία και τις άλλες δυνάμεις της Αριστεράς για την συγκρότηση ενός δυνατού Αριστερού μετώπου. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, κατέληξε ο Χρ. Λιαρομμάτης, θα είναι για την Αριστερά, νίκη για την Ελλάδα, νίκη για την Ευρώπη''.

Από την πλευρά του ο Γ. Κοκκινάρης υπογράμμισε πως ''το 17% του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ήταν η επιβράβευση του λαού μετά από 2 χρόνων συμμετοχή και δράση στα κοινωνικά κινήματα».

Παρέμβαση στην συζήτηση των κατοίκων, έκανε μεταξύ άλλων και ο Θ. Κολλιτσίδας ο οποίος επεσήμανε ότι ''ο λαός πρέπει να αγνοήσει τον φόβο, έρχεται αλλαγή στην Ευρώπη και γι αυτό πρέπει να στηριχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ''.