Αιφνιδιαστική επίσκεψη του Υπουργού Νίκου Δένδια χθες βράδυ στην Πάτρα

Αναχώρησε πριν από λίγο ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, ο οποίος βρέθηκε αιφνιδιαστικά χθες βράδυ στην Πάτρα και διαντυκτέρευσε σε ξενοδοχείο του Ρίου. Στο επίκεντρο της άφιξης του Υπουργού βρέθηκε το μεταναστευτικό και τα μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ο Νίκος Δένδιας είχε συνεργασία με την τοπική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. καθώς συναντήθηκε με τον  Αστυνομικό Διευθυντή Αχαϊας Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος Ιωάννη Σιάμο.

Στη διάρκεια της παραμονής του στο Μέγαρο της Ερμού συζήτησε για τα μέτρα ασφάλειας στο λιμάνι της Πάτρας σε σχέση με τους μετανάστες αλλά και για την εγκληματικότητα στην περιοχή.

Η επίσκεψη ήταν αιφνιδιαστική καθώς μέχρι το απόγευμα κανείς από τους επιτελείς της τοπικής Αστυνομίας δεν γνώριζε το παραμικρό για την επίσκεψη μου.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, όπως αναφέρουν πληροφορίες επισκέφθηκε και τον χώρο του νέου λιμανιού και επιθεώρησε τα μέτρα ασφαλείας.

Στο "Όριεντ Εξπρές" του Γιώργου Κοτοπούλη στα Ψηλαλώνια δείπνησε χθες βράδυ ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας μαζί με συνεργάτες του. Ο Υπουργός χαιρέτισε ορισμένους από τους θαμώνες του εστιατορίου και είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με τον Γιώργο Κοτοπούλη.