Χειροκρότημα για το "η ζωή μας ένα tango"

Tο κοινό κατενθουσιασμένο χειροκρότησε θερμά την παράσταση «η ζωή μας ένα tango" που παρουσιάστηκε χθές 1 Οκτωβρίου από την Ομάδα «περί Χορού Εμμέλεια». επιβραβεύοντας με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο τους συντελεστές της, αλλά και όσους πίστεψαν και την υποστήριξαν από την αρχή γέννησης της.

Μια παράσταση πρωτόγνωρη γιατί συνδύασε Μουσική ,Χορό και Πρόζα.

 Οι εκτελεστές της διοργάνωσης  κάτι παραπάνω από άψογοι , κυριολεκτικά άφησαν το κοινό κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένο που σε πείσμα των καιρών, δηλώσε το παρών γεμίζοντας το θέατρo Royal.

Σκηνές  και φιγούρες που γέμιζαν το  θεατή με συναισθήματα ξετυλίχθηκαν μπροστά με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας από βιολιά ,τη μαγική συνοδεία των«Athens Tango Ensemble»

 (Περί χορού....Εμμέλεια Μιαούλη 48 : έδρα του συλλόγου  «Πάτρα Λιμάνι του Κόσμου»)

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Κατερίνα Ζαφειροπούλου

Χορογραφίες: Ανδρέας Παυλόπουλος – Μαρία Αναστασάκη, Σκηνικά -Γραφικά: Γιάννης Μήλλας

Μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθεί στο Μη κερδοσκοπικό οργανισμό Platon Ιnstitute www.platoninstitute.gr, , που από την πρώτη στιγμή στήριξε θετικά την ιδέα αυτής της παράστασης μέσα από το έργο που προσφέρει. Ελπίζουμε κι εμείς όλοι συλλογικά να προσφέρουμε ότι μπορούμε στο κοινωφελές έργο του Ινστιτούτου γιατί όλοι θα πρέπει να στηρίζουμε δράσεις που μας πηγαίνουν ένα βήμα πιο μπροστά .

Την παρασταση υποστήριξαν και ευχαριστούμε 

1·Η εταιρεία Camari με τα ιδιαίτερα ηδύποτα που γεύτηκε το κοινό

2.Το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Αφοί Πανίτσα & Σια ΟΕ

3·Οι   Ανεξάρτητες  συνεργάτιδες της εταιρείας Ηerbal Life Μαρία Παραγιού&Τασιοπούλου Θάλεια με τη συμβουλευτική τους εμπειρία 

4. Ο Ιατρικός όμιλος  Cosmetic Derma Medicine & Αdnanced Clinics

5.Η  Λουκοπούλου Βιβή -Fire Advertising Services&Events που συντόνισε κ επικοινώνησε όλη αυτή την προσπάθεια ,

η οποία  στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία .