Φουντώνει η ανησυχία στο Λιμάνι: Στο Κρανίδι 150 κρούσματα κορωνοϊού μεταξύ μεταναστών στην Πάτρα πόσα;

Μεγαλώνει η ανησυχία για την ανεξέλεγκτη δράση μεταναστών στο Λιμλανι της Πάτρας εν μεσω κορωνοϊού. Ο λόγος; Τα 150 τουλάχιστον κρούσματα που εντοπίστηκαν σε δομή μεταναστών στο Κρανίδι, μια απόδειξη ότι στις τάξεις των μεταναστών σίγουρα υπάρχει μεγάλος αριθμός κρουσματων που δυστυχώς κυκλοφορούν χωρίς έλεγχο.

Μέχρι και σήμερα παρά τις διαμαρτυρίες και την ενημέρωση του ΕΟΔΥ, δεν έχει παρθεί κανένα μέτρο, ώστε να σταματλησουν οι επιθέσεις σε φορτηγά και οι επαφές σώμα με σώμα, λιμενικώ και οδηγών με μετανάστες. 

Στο μεταξύ κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι πλέον εκατοντάδες μεταναστες εμφανίστηκαν τις τελευτάιες ημέρες στην βίλα Λαδόπουλου, στα κτίρια των Παλαιών Σφαγείων και αλλού, με αποτέλεσμα να τρομοκρατούνται οι κάτοικοι της περιοχής.

Στην δομή Κρανιδίου, έσπευσαν ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο γ.γ υποδοχής αιτούτων ασύλου Εμμανουήλ Λογοθέτης,  και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Στο Δημαρχείο Ερμιόνης στο Κρανίδι έγινε σύσκεψη με τη συμμετοχή του Δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου και του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Με τον εντοπισμό κρούσματος,πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 470 ωφελούμενους καθώς και στους εργαζόμενους στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, του ΔΟΜ και της δομής και αναμένονται τα αποτελέσματα. Επίσης, δόθησαν αναλυτικές οδηγίες για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου και την ορθή λειτουργία της δομής βάσει του πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ.