Υψηλή γευσιγνωσία στο "Παναχαϊκό"

Ο Ανδρέας Νικολετάτος περιγράφει μια νέα παράδοση που έχει ξεκινήσει στο "Παναχαϊκό" στα Υψηλά Αλώνια. Δηλώνει σχετικά: "'Ενάμισι χρόνο πριν διοργανώσαμε στο ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΝ το 1ο συνέδριο γαστρονομίας μαζί με τους κκ. Κακούρη Ηλία και Στεργίου Σπύρο υπό την αιγίδα του συλλόγου μας.

Ακολούθησαν η συνεργασία μας με το Ιταλικό επιμελητήριο για την ανάδειξη των κοινών στοιχείων Ελληνικής και Ιταλικής κουζίνας. Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγείρεψε για εμάς στην Αίγλη της Veso mare καταπληκτικό λαβράκι και τσιπούρα και μοιράστηκε μαζί μας τα μυστικά και τις συνταγές που τον έκαναν διάσημο. Πήραμε μέρος σε γευστικές δοκιμές και οινογνωσίες, σε σεμινάρια Ιταλικού καφέ και σε σεμινάρια μοριακής μαγειρικής και δημιουργικής κουζίνας."

Ο κ. Νικολετάτος ευχαριστεί όλους τους φίλους του μαγαζιού για την αμέριστη και συνεχή στήριξη όλα αυτά τα χρόνια και δίνει την υπόσχεση "να προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο. Γιατί πολύ απλά, το αξίζετε!"