Υπαίθρια πορνεία στα Βραχνέϊκα αλλά και τις Πλατείες της Πάτρας

Στα Βραχνέικα μετακόμισε η υπαίθρια πορνεία, έχοντας φύγει από την παλιά της "πιάτσα", στο τετράγωνο της Μιαούλη, Ρήγα Φεραίου, Τσαμαδού και Κορίνθου, εκεί όπου τα περασμένα χρόνια υπήρχαν τις νύχτες αρκετές ιερόδουλες που αναζητούσαν πελάτες.

Πλέον οι "πιάτσες"  έχουν σχεδόν εξαφανιστεί από το κέντρο της Πάτρας και αντίθετα έχει δημιουργηθεί μία που βρίσκεται στην περιοχή των Βραχνείκων, μπροστά στο κλειστό περίπτερο, κοντά στις γραμμές του τρένου.

Εκεί μαζεύονται νεαρές κοπέλες από το πρωί έως και αργά το βράδυ, κάνοντας στα ίσα πιάτσα και αναζητώντας πελάτες για να προσφέρουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες για λίγα ευρώ.

Η "πιάτσα" αυτή βέβαια δεν είναι τωρινή. Υπήρχε και παλιότερα όταν η πορνεία στο τετράγωνο που αναφέραμε παραπάνω βρισκόταν σε έξαρση. Όμως τους τελευταίους μήνες το κακό έχει παραγίνει, οι νεαρές κοπέλες που συγκεντρώνονται είναι αρκετά περισσότερες από πριν και δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα, μη διστάζοντας ακόμα και να την... πέσουν σε περαστικούς και οδηγούς για να τους "ψαρέψουν" και να τις πείσουν.

Το φαινόμενο, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, είναι καθημερινό και γίνεται μέρα και νύχτα. Στην πλειοψηφίας του οι κοπέλες αυτές είναι αλλοδαπές και μερικές από αυτές είναι και ρομά, ενώ οι κάτοικοι εκεί έχουν δει και αφρικάνες στην πιάτσα.

Μάλιστα, με βάση τα όσα υποστηρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής, υπάρχει και ένα βαν που τις μεταφέρει κάθε μέρα.