Το "anti valentine's day" ήρθε και στην Πάτρα

Η αντίστροφη μέτρηση για την ημέρα του έρωτα, αυτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και αν ετοιμάζεστε να βγάλατε "σπυριά" επειδή μισείτε αυτή τη γιορτή, είτε για λόγους ιδεολογίας, είτε επειδή είστε μόνος /η, είτε τέλος πάντων γιατί δεν σας έχει κάτσει καλά στο κεφάλι σας, μην ανησυχείτε.

Το κύμα του anti valentine's day που τα τελευταία χρόνια έχει πυκνώσει σε όλη την Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα, έχει κάνει την εμφάνισή του και στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Μάλιστα, φέτος, το κύμα αυτό δείχνει να έχει μεγάλη δυναμική, με events και πάρτι που διοργανώνονται ειδικά για αυτή την μέρα, έτσι ώστε όλοι οι πολέμιοι του Αγίου Βαλεντίνου να είναι ενωμένοι και να συσπειρώσουν τις δυνάμεις τους, μπροστά από τους τόνους σοκολάτας, τις καρδούλες, τα δεκάδες μπαλόνια, τα χιλιάδες κουκλάκια σε σχήμα έρωτα και όλα αυτά τα... αηδιαστικά πράγματα που αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους και στην Πάτρα, σε λίγες ώρες από τώρα.

 

Είστε έτοιμοι να βγάλετε σπυριά; - Το "τσουνάμι" του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και στην Πάτρα!

Το πρώτο anti valantine's event θα γίνει από φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών και δηλώνει την αντίθεσή του σε αυτή την ημέρα με έμμεσο τρόπο.

Δηλώνει πάρτι χωρισμένων που θα γίνει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο Eiffel Night Club και μάλιστα έχει ανέβει και σχετικό κάλεσμα στο facebook στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

"Έχεις βαρεθεί να βλέπεις ερωτευμένα ζευγαράκια στον δρόμο; Έχεις κουραστεί να σε παρατάει ο/η φίλος/η σου για να βγει με την/τον πολυαγαπημένη/ο του/της; Νιώθεις τύψεις που θα είσαι μόνος/η την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου;