Το 7th Kitesurf Festival επιστρέφει στην παραλία Δρεπάνου

Το 7ο Kitesurf Festival πλησιάζει και η αντίστροφη μέτρηση για να πραγματοποιηθεί για ακόμα μία χρονιά στο Δρέπανο της Πάτρας έχει ήδη φτάσει. 

Πρόκειται για ένα τετραήμερο δράσεων και διασκέδασης που θα γίνουν στην υπέροχη αυτή ακτή της Πάτρας η οποία αποτελεί ένα σημείο όπου "ενώνονται" οι άνεμοι και έχει γίνει σημείο αναφοράς για τα water board sports, έλκοντας δεκάδες αθλητές από όλα τα μέρη του κόσμου. 

Το αποκορύφωμα της έλξης αυτής που έχει μετατρέψει το Δρέπανο σε εναλλακτικό sport τουριστικό μέρος θα έλεγε κανείς ότι είναι το Kitesurf Festival που διοργανώνει φέτος για έβδομη συνεχή χρονιά ο Αθλητικός Όμιλος Αετοσανίδας «Cape Drepano» με την υποστήριξη του WBSF, με μεγάλο χορηγό την ΤΙΤΑΝ Α.Ε. και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το Kitesurf Festival, που πλέον αποτελεί ένα θεσμό τόσο στην ελληνική αλλά και ξένη κοινότητα του αθλήματος, αυτή τη χρονιά θα διαρκέσει για πρώτη φορά τέσσερις γεμάτες ημέρες, από τις 19 μέχρι και τις 22 Ιουλίου.

Κατά την διάρκεια των ημερών αυτών οι διοργανωτές έχουν φροντίσει να συμπεριλάβουν στο φεστιβάλ δράσεις, events και beach party, με εκδηλώσεις που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και όχι απλά και μόνο τους φανατικούς φίλους του αθλήματος. 

Σε ότι αφορά το kitesurf και τους φίλους του, στην παραλία του Δρεπάνου πρόκειται να βρεθούν δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως ο Βραζιλιάνος παγκόσμιος πρωταθλητής του Carlos Mario και ο Youri Zoon, με εξίσου πολλούς τίτλους στο ενεργητικό του.

Οι δύο αθλητές θα προσφέρουν θέαμα κάνοντας επίδειξη των δυνατοτήτων τους, παρέα με τους όλους τους Έλληνες αθλητές που θα λάβουν μέρος στο 7th Kitesurf Festival.