Το οριστικό «όχι» της Μαστοράκου στη Ν.Δ για το δήμο

Σε οριστικό «όχι», εκ μέρους της Αννας Μαστοράκου, κατέληξε ο νέος κύκλος πίεσης από την κεντρική διοίκηση της ΝΔ να είναι υποψήφια στον Δήμο Πατρέων.

Η προθεσμία της απάντησης έληξε το βράδυ της Κυριακής οπότε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών επανέλαβε την απάντηση που είχε δώσει και προ των εορτών.

Οπως ανέφερε η κ. Μαστοράκου, η πρόταση να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Πάτρα επαναδιατυπώθηκε προ ημερών και της δόθηκε χρόνος λίγων ημερών για να το σκεφτεί.

Φαίνεται όμως ότι η κ. Μαστοράκου δεν είχε να σκεφτεί και πολλά, καθώς τίποτα δεν είχε αλλάξει στο διάστημα που μεσολάβησε από την απάντηση που είχε δώσει στον πρώτο κύκλο των πιέσεων.

Η βασική αιτία που φρέναρε την κ. Μαστοράκου ήταν το έλλειμμα ενότητας που εμφανίζει η παράταξη της ΝΔ σε τοπικό επίπεδο. Είναι γνωστό σε όλους ότι υπάρχει μία πολυφωνία και καθημερινά διατυπώνονται απόψεις από τα διάφορα μέτωπα που έχουν σχηματιστεί.

Πιθανόν στο πρόσωπο της Αννας Μαστοράκου η κεντρική διοίκηση της παράταξης να έβλεπε το πρόσωπο που έχει τη δυναμική της συσπείρωσης και ενοποίησης όλων των μετώπων και για τον λόγο αυτό να επανήλθε εκ νέου.