Το ζωντάνεμα της πλαζ μπορεί να περιμένει...

Στην Πάτρα ακόμα και τα αυτονόητα δεν είναι βέβαιο ότι θα εφαρμοστούν. Ο Δήμος Πατρέων αποφάσισε να ζωντανέψει την πλαζ με έναν σωστό τρόπο : Δίδοντας μικρά κτίρια που μαραζώνουν σε συλλόγους με αξιόλογη δράση. Αυτά τα κτίρια θα ήσαν πνεύμονες ζωής σε έναν χώρο που σήμερα είναι σε εγκατάλειψη. Ο δε Δήμος δεν θα είχε τίποτε να φοβηθεί αφού όποτε ήθελε οι χρήστες - πατρινοί σύλλογοι - θα αποχωρούσαν σε 10 ημέρες.

Τελικά το Δημοτικό συμβούλιο απέρριψε την προοπτική αυτή καταψηφίζοντας την πρόταση ! Μάλιστα και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Οικονομόπουλος, με αφορμή αυτή την απόρριψη από το Δημοτικό Συμβούλιο της πρότασης της Δημοτικής Αρχής για δωρεάν παραχώρηση, με υπογραφή σύμβασης χρησιδανείου, της χρήσης κτιρίων στο Κάμπινγκ της Αγυιάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Η χθεσινή απόρριψη από το Δημοτικό Συμβούλιο της πρότασης της Δημοτικής Αρχής, απέδειξε οτι η πλειοψηφία της κοινωνίας επικράτησε κατά κράτος απέναντι στις μειοψηφούσες δυνάμεις που επιχείρησαν να περάσουν νύχτα το πρεοεκλογικό τους πυροτέχνημα. Αυτή είναι η πρώτη απάντηση. Έπονται και άλλες".