Την Κυριακή η ποδηλατάδα στο Πανεπιστήμιο

Την Κυριακή, 19 Μαΐου 2019, το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, θα πραγματοποιήσει την 10η Ποδηλατική Βόλτα με τίτλο «Πάμε με Ποδήλατο», με τη στήριξη του Πανεπιστημίου Πατρών.

Κάθε χρόνο, φοιτητές, φοιτήτριες, γονείς και παιδιά, από όλα τα μέρη της ευρύτερης περιοχής των Πατρών και όχι μόνο, συμμετέχουν κατά εκατοντάδες στην μαζική και απολαυστική διαδρομή από το Πανεπιστήμιο Πατρών στο κέντρο της πόλης!

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν για όλους, τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά που θα συνοδεύονται, αρκεί να γνωρίζουν να ποδηλατούν.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 12.00 το μεσημέρι εμπρός από το κτίριο της Πρυτανείας και με τερματισμό την πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα. Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν από τις 10.00 πμ. της ίδιας ημέρας στο χώρο της εκκίνησης (κτίριο Πρυτανείας).

Για όσες και όσους δεν διαθέτουν ποδήλατα, το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο θα διαθέσει και έναν μικρό αριθμό ποδηλάτων που έχει προς δανεισμό. Εκπλήξεις, κληρώσεις και αναμνηστικά διπλώματα περιμένουν όσους όσους συμμετέχουν, τόσο στην εκκίνηση κατά τη διαδικασία των εγγραφών αλλά και στον τερματισμό!

Την συνδιοργάνωση της 10ης ποδηλατικής βόλτας έχει και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το τμήμα της «Europe Direct».