Τα 2.750 κιλά καπάκια έγιναν καροτσάκι

Η πρώτη φάση της δράσης «Καπάκι στο καπάκι παίρνουμε το καροτσάκι» ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το αποτέλεσμα της πολύμηνης προσπάθειας που κατέβαλε ο ΣΚΕΑΝΑ σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών-Παράρτημα Αχαΐας και την βοήθεια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, του Δήμου Πατρέων, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος, της AVIS, της Avance rent a car, του Πανεπιστημίου Πατρών, των Νοσοκομειακών ιδρυμάτων της πόλης, των εθελοντών, των καταστημάτων του νομού Αχαΐας, αλλά κυρίως όλων αυτών που ανιδιοτελώς στήριξαν αυτή την δράση ευαισθητοποίησης μέσω της ανακύκλωσης, ήταν να καταφέρει να συγκεντρώσει πλαστικά πώματα βάρους 2 τόνων και 750 κιλών (από αναψυκτικά, γάλα, χυμούς, απορρυπαντικά, σαμπουάν, κέτσαπ, μαλακτικά ρούχων κ.α) .

 

Με το 100% των εσόδων της ανακύκλωσης των πωμάτων ο ΣΚΕΑΝΑ προχώρησε στην αγορά του πρώτου αμαξιδίου, το οποίο παρέδωσε στον Πρόεδρο του Συλλόγου Παραπληγικών-Παράρτημα Αχαΐας κ. Νίκο Χουλιάρα.

 

Η δράση θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση για την εκπλήρωση του σκοπού που δεν είναι άλλος από το να ενισχυθεί ο Σύλλογος Παραπληγικών. Κοινή πεποίθησή μας είναι η ελπίδα ότι θα συμπαρασύρουμε και άλλους συμπολίτες μας στην προσπάθεια αυτή.

 

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει ας επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα 2614008353, 6936008353 και στο mail [email protected]

 

ΦΩΤΟ: Η στιγμή που ο κ. Χουλιάρας παραλαμβάνει το αμαξίδιο από τον Πρόεδρο του ΣΚΕΑΝΑ κ. Γ. Κοτοπούλη, τον Αντιπρόεδρο κ. Ν. Αθανασόπουλο, τον εμπνευστή και υποστηρικτή της ιδέας Δημοτικό Υπάλληλο κ. Γ. Φεσσιάν και την συνεργάτιδα του ΣΚΕΑΝΑ κα. Βάσια

Πετροπούλου.