Τίτλοι τέλους για την εμβληματική ΦΑΡΙΝΑ Posto - ΄Έκλεισε και το δεύτερο κατάστημα - Δικαστική διαμάχη των πρώην συνεταίρων

Τίτλοι τέλους για την ΦΑΡΙΝΑ-Posto, την εμβληματική εταιρεία που πρώτη άνοιξε καταστήματα εστίασης στην εθνική οδό (έξοδο προς Αθήνα) δημιουργώντας από το μηδέν μια νέα αγορά. Τις ημέρες αυτές έκλεισε και το δεύτερο κατάστημα στην ΝΕΟ Πατρών - Αθηνών και μάλιστα επειδή η ΔΕΗ... έκοψε το ρεύμα λόγω οφειλών!

Η ΦΑΡΙΝΑ Posto ξεκίνησε με ένα μικρό κατάστημα στην εν λόγω οδό και με συνεταίρους τους Γ. Παπαδόπουλο και Γ. Κυριαζή. Στην πορεία έγινε μια υγιέστατη ΑΕ με μεγάλους τζίρους, ιδιόκτητη βιοτεχνία παραγωγής ψωμιού, δυο καταστήματα λιανικής 24ωρης λειτουργίας, δεκάδες υπαλλήλους. 

Το 2005 με ετήσιους τζίρους στα 5 εκατ. ευρώ η Φαρίνα ήταν στις 10 μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου πανελληνίως έχοντας ανοιχτεί και στην τροφοδοσία πλοίων, ξενοδοχείων, ιδρυμάτων κ.α.

Οι δυο συνεταίροι ανοίχτηκαν και στα ακίνητα αγοράζοντας αρκετά με μια δεύτερη κοινή εταιρεία. Τα τελευταία τρία χρόνια ωστόσο έχει εκδηλωθεί μια δικαστική κόντρα μεταξύ τους η οποία δεν έχει τέλος. Ο Γ. Παπαδόπουλος έπαψε να διαχειρίζεται τις τύχες της, μετά από ένα πρόβλημα υγείας που προέκυψε, ενώ στη συνέχεια, ο Γ. Κυριαζής αποφάσισε να κλείσει την βιοτεχνία, μετά έκλεισε το ένα κατάστημα και τώρα έκλεισε και το δεύτερο.

Η ΦΑΡΙΝΑ Posto για πρώτη φορά έχει χρέη ακόμα και προς το Δημόσιο, ενώ ο Γ. Παπαδόπουλος θα καταθέσει σύντομα αγωγές κατά του συνεταίρου του για "αναίτια καταστροφή της εταιρείας και για διαφυγόντα κέρδη". Παράλληλα ισχυρίζεται ότι την ώρα που η Φαρίνα κατέρρεε ο συνεταίρος του άνοιγε όμοιας δράσης επιχείρηση στο κέντρο της Πάτρας.