Σώρρας: Έχω τα 600 δις μα το... Δία

Όρκο στον Δία έδωσαν περίπου 300 οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα, υπό το βλέμμα του, χθες Κυριακή, έξω από το Ηρώδειο, με τους τουρίστες να αναρωτιούνται τι συμβαίνει.

Ο Αρτέμης Σώρρας παρακολούθησε από κοντά τους σχηματισμούς, όπως λένε τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις τη στάση του όρκου τους, δίνοντας οδηγίες ενώ σε κάθε του βήμα συνοδευόταν από έναν εύσωμο, «ευγενικό» κύριο που προστάτευε το μεγάλο αρχηγό.

Ο Σώρρας ευχαρίστησε τους αστυνομικούς που επιτηρούσαν διακριτικά την εκδήλωση μπροστά από το αρχαίο θέατρο και κάλεσε τους πολίτες να τρέξουν στα γραφεία της οργάνωσης για να διαγράψουν τις οφειλές τους προς το δημόσιο με τα περιβόητα 600 δις…

Οι τουρίστες που έκαναν βόλτα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου ακούγοντας τις ιαχές από τους αρχαιοελληνικούς όρκους μπήκαν από περιέργεια στον αρχαιολογικό χώρο και αντίκρισαν τους «Ελλάνιους» πιστούς σε κυκλικό σχηματισμό να δίνουν όρκο στους θεούς του Ολύμπου και στη συμπαντική τους ύπαρξη! «Τι ακριβώς γίνεται εδώ;», ρώτησε ένας τουρίστας από την Κίνα για να πάρει την απάντηση από τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις ότι χιλιάδες Έλληνες δίνουν όρκο ενάντια στην «νέα τάξη πραγμάτων» με συμμάχους τους δώδεκα θεούς των αρχαίων Ελλήνων.