Σύσκεψη του Παναγιώτη Κρίκη με τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Νικολάου:«Εγκαταλελειμμένη και η Δυτική Αχαΐα από το Επιμελητήριο Αχαΐας»Με νέα περιοδεία στη Δυτική Αχαΐα και σύσκεψη με τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Νικολάου, συνεχίστηκε το οδοιπορικό του υποψήφιου Προέδρου του Επιμελητήριου Αχαΐας Παναγιώτη Κρίκη στο νομό Αχαΐας, ο οποίος συνοδευόμενος από υποψηφίους του Συνδυασμού «Επιμελητήριο για όλους», βρέθηκε για άλλη μια φορά δίπλα στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και επαγγελματίες της περιοχής.
Ο κ. Κρίκης πλαισιωμένος από ομάδα συνεργατών του, είχε σύσκεψη με τον κ. Νικολάου στο Δημαρχείο Δυτικής Αχαΐας, όπου έγινε αποδέκτης της αγωνίας και των παραπόνων του Δήμου για την χρόνια εγκατάλειψη των μελών του φορέα που εδράζονται στην περιοχή, από το  Επιμελητήριο Αχαΐας.   Ανάμεσα στα άλλα ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Νικολάου, σε σχέση με την επόμενη ημέρα του Επιμελητηρίου, ζήτησε από τον κ. Κρίκη,: 
«Αυτό που η Δυτική Αχαΐα διεκδικεί από το Επιμελητήριο Αχαΐας, είναι οι δράσεις και οι παρεμβάσεις που έχουμε περιγράψει στο επιχειρησιακό μας σχέδιο να υποστηριχθούν από το Επιμελητήριο και βέβαια αυτό που διεκδικούμε πολλά χρόνια είναι να δημιουργηθεί στην περιοχή μας ένα Παράρτημα του φορέα, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται οι επαγγελματίες και οι επιχειρηματίες που εδράζονται στην περιοχή» 
Παράλληλα ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, εξέφρασε και το χρόνιο παράπονο της τοπικής κοινωνίας, που επιβεβαιώνει την προκλητική αδιαφορία του Επιμελητηρίου απέναντι στην περιοχή: «Ένα μεγάλο παράπονο μας είναι, ότι λείπει η ενημέρωση, η καθοδήγηση και η στρατηγική ώστε για όλα αυτά τα προγράμματα και τις πηγές χρηματοδότησης που δίνονται από πολλές χρηματοδοτικές πηγές και εργαλεία, να ενημερώνονται όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι μας και να μπορούν να διεκδικήσουν τις ευκαιρίες τους και να υλοποιήσουν το όραμά τους»  
«Καιρός να αλλάξει το Επιμελητήριο Αχαΐας»
Από την πλευρά του ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Επιμελητήριο για όλους» Παναγιώτης Κρίκης, δεσμεύτηκε απέναντι στον Δήμαρχο κ. Νικολάου, ότι από τις 12 Δεκεμβρίου το Επιμελητήριο Αχαΐας θα γίνει πραγματικά φορέας ολόκληρου του νομού: 
«Κύριε Δήμαρχε τα παράπονά σας για την εγκατάλειψη του Επιμελητηρίου προς τα μέλη του φορέα στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας είναι δικαιολογημένα και δυστυχώς τα ίδια ακούμε σε όλες τις περιοχές που περιοδεύουμε. 
Είναι γνωστό, ότι η απερχόμενη διοίκηση του κ. Μαρλαφέκα φρόντιζε επί 6 χρόνια μονάχα μια μικρή ομάδα επιχειρηματιών, ξεχνώντας επιδεικτικά την αυτονόητη  υποχρέωση που είχε προς τα χιλιάδες μέλη του Επιμελητηρίου Αχαΐας, σε ολόκληρο το νομόΑπό τις 12 Δεκεμβρίου όλα αυτά αλλάζουν: Το  Επιμελητήριο θα ξαναγίνει πραγματικά «Επιμελητήριο για όλους» και θα στηρίζει  ολόκληρο το νομό.Ως νέα Διοίκηση θα στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα και στη Δυτική Αχαΐα και σε συνεργασία με το Δήμο θα υλοποιήσουμε όλες τις μεγάλες ευκαιρίες που έχει μπροστά της περιοχή. Παράλληλα δεσμεύομαι, ότι ως  επικεφαλής της νέας Διοίκησης, θα δημιουργήσουμε ένα Παράρτημα του Επιμελητηρίου στη Δυτική Αχαΐα, αλλά και στα  Καλάβρυτα, για την διευκόλυνση των μελών μας που δραστηριοποιούνται στις συγκεκριμένες περιοχές». 

Περιοδεία στις επιχειρήσεις και στα καταστήματα της Δυτικής Αχαΐας
Ακολούθως ο Παναγιώτης Κρίκης με ομάδα υποψηφίων του Συνδυασμού «Επιμελητήριο για όλους» βρέθηκε δίπλα σε κάθε επαγγελματία και  επιχειρηματία της πόλης της Δυτικής Αχαΐας, ακούγοντας τα έντονα παράπονά τους για την αστοργία της απερχόμενης διοίκησης προς την περιοχή και τα προβλήματά τους. Ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Παναγιώτης Κρίκης, διαβεβαίωσε ότι από τις 12 Δεκεμβρίου ο φορέας θα ξαναγίνει «σπίτι» όλων των Αχαιών και όχι μιας μικρής ομάδας. 
«Εμείς μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια, όλα τα μικρομεσαία μέλη του Επιμελητηρίου, σε κάθε γωνιά του νομού και να βρισκόμαστε εκεί που ο απερχόμενος Πρόεδρος δεν τολμάει να πάει εξ αιτίας της 6χρονης απουσίας του. Εμείς θα δώσουμε ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης σε όλα ανεξαιρέτως τα μέλη, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις. Έφθασε ο καιρός να αλλάξει το Επιμελητήριο Αχαΐας και θα αλλάξει στις 12 Δεκεμβρίου»!