Συνεχίζεται και σήμερα το «σαφάρι» της Τροχαίας για τη διπλοστάθμευση στο κέντρο της Πάτρας - Πρόστιμα και «ξήλωμα» πινακίδων

Συνεχίζεται και σήμερα το "σαφάρι" της Τροχαίας στην Πάτρα, που φαίνεται να είναι αποφασισμένη να γιατρέψει μια και καλή το σοβαρό πρόβλημα τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα στο κέντρο της πόλης.

Και σήμερα Δευτέρα, η εβδομάδα ξεκίνησε δυναμικά με την Τροχαία να βεβαιώνει παραβάσεις και τους οδηγούς να διαμαρτύρονται.

Μεγάλη "πληγή" της πόλης η διπλοστάθμευση, που σε μερικά σημεία, γίνεται και τριπλοστάθμευση.

Σχεδόν όλες οι κεντρικές αλλά και οι κάθετες οδοί της πόλης, αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα, ενώ το σύνολο των δυνάμεων της Τροχαίας είχε αναπτυχθεί σε όλο σχεδόν το κέντρο, προκειμένου να ρυθμιστεί η κυκλοφορία.

Η τροχαία Πατρών "ξηλώνει" πινακίδες  την προηγούμενη εβδομάδα, μέσα σε μια μόνο ημέρα, προχώρησε στην αφαίρεση συνολικά 45 πινακίδων κυκλοφορίας από ΙΧ αυτοκίνητα που είχαν διπλοπαρκάρει στο κέντρο της πόλης!

Πρόκειται για μια προσπάθεια να μπει τέλος στο άνομο διπλοπαρκάρισμα στο κέντρο της Πάτρας και κάνει την κυκλοφορία των οχημάτων σχεδόν αδύνατη