Συνελήφθησαν στην Πάτρα για διακεκριμένες κλοπές.

Συνελήφθησαν, χθες (20-03-2017) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 40 και 32 ετών και ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες χθες το μεσημέρι στην Καρυά Πατρών, ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν παράθυρο οικίας ημεδαπής, όπου αφού ερεύνησαν τους χώρους, αφαίρεσαν κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με αυτοκίνητο. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή και συνέλαβαν τους τρεις δράστες, τη στιγμή που διέφευγαν.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, προέκυψε ότι οι τρείς δράστες ενεργώντας από κοινού είχαν διαπράξει ακόμη τρείς διαρρήξεις σε οικίες τους τελευταίους τρείς μήνες, στην ίδια περιοχή, κατά τις οποίες είχαν αφαιρέσει κοσμήματα και χρήματα συνολικής αξίας (11.000) ευρώ περίπου. Επιπλέον, από τον έλεγχο των στοιχείων του 27χρονου αλλοδαπού προέκυψε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη Χώρα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.