Συνεδρίασε το Πολιτικό Συμβούλιο από τη "ΝΕΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ - Ενωμένοι Μπορούμε"

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου της περιφερειακής παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα», στο χώρο των νέων γραφείων του συνδυασμού, ενώ υπήρχε και διαδικτυακή παρουσία μελών.

Ο επικεφαλής της παράταξης, Σπύρος Σκιαδαρέσης αφού έκανε σύντομο απολογισμό της δράσης και των παρεμβάσεων εντός κι εκτός του Περιφερειακού Συμβουλίου, αλλά και των άλλων θεσμικών οργάνων στα οποία εκπροσωπείται η «Νέα Δυτική Ελλάδα», ανέφερε ότι «με διάλογο και σεβασμό σε όλες τις απόψεις βελτιώνουμε τον βηματισμό μας, συνδιαμορφώνουμε και συναποφασίζουμε τόσο για τις βραχυπρόθεσμες, όσο και για τις μεσοπρόθεσμες κινήσεις μας. Τα προβλήματα της κοινωνίας μας είναι πολλά, όπως και οι προσδοκίες των συμπολιτών μας. Βρισκόμαστε δίπλα τους με ομοψυχία και ενότητα, αλλά και συνέπεια. Δίνουμε έμφαση στην άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων, στη νέα γενιά, στην αντιμετώπιση των προβλημάτων κάθε περιοχής, όπως κάναμε πρόσφατα με αλλεπάλληλες επιστολές και δημόσιες παρεμβάσεις μας για το θέμα της ασφάλειας στη λειτουργία του Οδοντωτού. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά».

Κοινή πεποίθηση όλων είναι πως ο ρόλος του Πολιτικού Συμβουλίου εκτός από τα οργανωτικά θέματα, χαράσσει και συνθέτει τις πολιτικές, τις δράσεις και την τακτική της παράταξης σε όλα τα πεδία παρέμβασής του με θετικό αντίκτυπο στην αναπτυξιακή πορεία της Δυτικής Ελλάδος.

Η επόμενη τακτική συνεδρίαση ορίστηκε για την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024, στις 18:30.