Στην Πάτρα οι προκριματικοί ποδοσφαίρου U17

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και της ΕΠΣΑ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας) ανατέθηκε στην Πάτρα η διοργάνωση του μοναδικού ομίλου, που θα γίνει στην Ελλάδα, των προκριματικών του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου U17.

Σήμερα στο Δημαρχείο συναντήθηκαν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΑ, Άγγελο Δανιήλ, παρουσία του Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και συμβούλου αθλητισμού του Δημάρχου, Τάκη Πετρόπουλου. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑ ενημέρωσε τον Δήμαρχο ότι η διοργάνωση θα γίνει στις 13-19 Νοεμβρίου 2019, που σημειωτέον έως τότε θα έχει αντικατασταθεί ο φυσικός χλοοτάπητας του κεντρικού σταδίου του Παμπελοποννησιακού.

Στην τελική φάση της επιλογής είχαν φθάσει η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη και αυτό που μέτρησε για την επιλογή της πόλης μας ήταν, σύμφωνα με το αρμόδιο Τεχνικό Τμήμα της ΕΠΟ, η υπεροχή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Στον όμιλο της Πάτρας θα συμμετέχουν οι εθνικές ομάδες της Γερμανίας, του Αζερμπαϊτζάν, του Καζακστάν και της Ελλάδας (φωτό).