Σε σχολείο της Πάτρας υποβάλουν μαθητές σε τιμωρία ορθοστασίας και αποκλεισμού από μάθημα

Αναστάτωση και προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου της Πάτρας, στο οποίο απο ορισμένους δασκάλους εφαρμόζονται απίστευτες για την εποχή τιμωρητικές μέθοδοι, προκειμένου οι μαθητές να κάνουν ησυχία και να φέρονται …ευπρεπώς.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται οι τιμωρίες είναι στην ημερήσια διάταξη και περιλαμβάνουν αποκλεισμό από το μάθημα της γυμναστικής για  όσα παιδιά κάνουν «φασαρία’ στη διάρκεια άλλων μαθημάτων. Πέραν όλων των άλλων, το ερώτημα που προκύπτει είναι πως ο υπεύθυνος  της Γυμναστικής δέχεται να μετατίθεται στο δικό του μάθημα η τιμωρία μαθητή για «αταξίες» σε άλλα μαθήματα.

Ωστόσο η συγκεκριμένη τιμωρία, που περιλαμβάνει και αναγκαστική παραμονή σε παγκάκι !!! των μαθητών που δεν τους επιτρέπεται να συμμετάσχουν στο μάθημα, είναι παρωνυχίδα μπροστά στα όσα συνέβησαν πριν λίγες ημέρες, όταν μαθητές οι οποίοι θεωρήθηκε πως δεν «κάθισαν καλά»  στη διάρκεια του εκκλησιασμού, αναγκάστηκαν να παραμείνουν με την επιστροφή στο σχολείο όρθιοι επί δύο ώρες.