Σε εγκεφαλική αιμορραγία ο θάνατος του Κούρδου Αλι

Σε εγκεφαλική αιμορραγία συνέπεια τραύματος στο κεφάλι οφείλεται ο θάνατος του Κούρδου μετανάστη Αλί, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Πέμπτης 12/12 στο εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή του Αγ. Διονυσίου στην Πάτρα όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια.

Ο Αλί όταν βρέθηκε ήταν γεμάτος με αίματα και μεταφέρθηκε  στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο για τη διενέργεια νεκροψίας.

Όπως ανέφερε η ιατροδικαστής Αγγελική Τζιόλα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, έπεσε και χτύπησε μπροστά, γεγονός που προξένησε σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία.

Σε αυτό το χτύπημα στο κεφάλι οφείλεται ο θάνατος του ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν πλέον αργά και απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του και μεταφέρθηκε η σορός για νεκροψία - νεκροτομή. Η ηλικία του ήταν γύρω στα 50.

Ο Αλί, όπως ονομαζόταν ο άτυχος μετανάστης, είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει πολλές φορές στο παρελθόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πτώμα υπήρχαν κηλίδες αίματος από τον θανάσιμο όπως αποδείχθηκε τραυματισμό του στο κεφάλι. Ο άνδρας διέμενε στην Πάτρα για περίπου 20 χρόνια. Ο θάνατος του Κούρδου μετανάστη λύπησε πολλούς καθώς τον γνώριζαν πλέον στην πόλη.