Σήμερα η ενημερωτική ημερίδα από την Πρόταση

Ενημερωτική ημερίδα διοργανώνουν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την εθελοντική Ομάδα «ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗ» σήμερα Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα, με αφορμήτον εορτασμό των 30 χρόνων ύπαρξης και λειτουργίας του Κέντρου ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας ΑπόστολοςΚατσιφάρας, καθώς και ο πρόεδρος της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ» ΑνδρέαςΣαμοθρακίτης.

Θα ακολουθήσει στρογγυλό τραπέζι με θέμα: «Η πρόληψη στηνΚοινότητα μέσα από διαφορετικά μάτια», με συντονιστές τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο, βοηθό Περιφερειάρχη Δ.Ε. για θέματα Υγείας καιΑλληλεγγύης Αντώνη Χαροκόπο και τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών Παντελή Κυπριανό.

Στο τέλος της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί βράβευση σημαντικώνπροσώπων για τον εθελοντικό φορέα, που με τη συμμετοχή, τη δράση και τη συμβολή τους έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην τριαντάχρονη πορεία του κέντρου. H εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό και ιδιαίτερα σε όσους ενδιαφέρονται για την πρόληψη κατά των εξαρτησιογόνων ουσιών, για τον Εθελοντισμό και την προσφορά και το κοινωνικό σύνολο.