Πρώτη συγκέντρωση για τον Αλέκο Χρυσανθακόπουλο

Σε δημόσια παρουσίαση των προγραμματικών του θέσεων για μια ΠΑΤΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ προχωρεί την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου στις 7μμ στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ της ΠΑΤΡΑΣ ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος.

Όπως αναφέρει: "Η πόλη μας είναι ένας αναξιοποίητος και παραμελημένος γεωστρατηγικός, ιστορικός, θρησκευτικός, πολιτισμικός, επιστημονικός, παραγωγικός, ανθρώπινος θησαυρός.

 

 Η σημερινή δημοτική αρχή είναι εγκλωβισμένη στα κομματικά πλαίσια των εντολών και της νοοτροπίας ενός συγκεντρωτικού κομματικού συστήματος. Βλέπει παντού ταξικούς εχθρούς και περιχαρακώνεται στο τρόπαιο της διαχείρισης της τοπικής εξουσίας. Η άρνηση της να προχωρήσει σε διεκδίκηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων και να συνεργαστεί με τους τοπικούς παραγωγικούς φορείς καταδικάζει την Πάτρα στην ύφεση, την ανεργία και περιθωριοποιεί την τρίτη πόλη της χώρας.

 ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ οφείλει να μας ενώσει!

Για να βγούμε από το κοντόθωρο, αντιαναπτυξιακό και διχαστικό κλίμα.

Να απαλλαγούμε από την κομματική γραφειοκρατία και τα κυκλώματα.

Για να ενωθούν οι τίμιοι, οι ικανοί, οι εμπνευσμένοι, οι νέοι, οι δημιουργικοί, οι άξιοι ισότιμα σε μια ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ.

Να παραμείνουμε ακηδεμόνευτοι, ακομμάτιστοι, πραγματικά και ουσιαστικά ανεξάρτητοι, δίχως καπελώματα και ιδιοτελείς σκοπιμότητες. 

Να συμφωνήσουμε σε ένα καλά επεξεργασμένο, καινοτόμο, άμεσα υλοποιήσιμο αναπτυξιακό σχέδιο. Να κάνουμε τις αναγκαίες υπηρεσιακές διαρθρωτικές αλλαγές, με στόχο την αποτελεσματικότητα και την διαφάνεια.

Να ενωθούμε μέσα από μια σαφή, συγκεκριμένη, δεσμευτική για όλους ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.