Πρόστιμα σε 3 περιπτώσεις νωρίς το πρωί στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια των ελέγχων για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Πρόστιμο 150 σε τρεις περιπτώσεις πολιτών, στο αυτοκίνητο των οποίων επέβαιναν περισσότεροι από δυο ενήλικες (οδηγός και συνοδηγός) επεβλήθησαν νωρίς το πρωί της Τρίτης στο κέντρο της Πάτρας από τους αστυνομικούς που έχουν επιφορτιστεί με τη διαδικασία των ελέγχων των πολιτών που πρέπει να βγαίνουν από τα σπίτια τους με ειδική άδεια και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή της δημοτικής αστυνομίας και της πυροσβεστικής, πραγματοποιούν συνεχείς ελέγχους από τις 6 το πρωί σε πολλά σημεία της Πάτρας, τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και περιφερειακά.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον έλεγχο των εγγράφων ή των sms που οφείλουν να έχουν στην κατοχή τους οι πολίτες που κυκλοφορούν στην πόλη, μετά το απαγορευτικό στην κυκλοφορία που επεβλήθηκε από τα ξημερώματα της Δευτέρας για να ελεγχθεί η πανδημία του κορωνοϊού.

Χθες, πρώτη ημέρα εφαρμογής του μέτρου επεβλήθησαν άλλα δυο πρόστιμα στην Αχαϊα και 33 συνολικά σε όλη τη χώρα. Ο αριθμός λογικά θα αυξηθεί στη διάρκεια της σημερινής ημέρας, αφού τη Δευτέρα τα  όργανα ελέγχου έκαναν κυρίως συστάσεις και ενημέρωναν για τις λεπτομέρειες του μέτρου, ενώ από σήμερα επιβάλουν πρόστιμα.