Πρωτοφανής η προσέλευση στο Νίκο Παπαδημάτο

«Ήταν συγκινητική η προσέλευση των συνδημοτών μας στην πρώτη μεγάλη εκδήλωση της Παράταξής μας. Η αίθουσα της Αίγλης αποδείχτηκε μικρή για αυτή την μεγάλη συνάντηση και θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τους συνδημότες μου για την αθρόα ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας.»

Με αυτή την δήλωση ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων και επικεφαλής της Παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» Νίκος Παπαδημάτος σχολίασε την μεγάλη συγκέντρωση του συνδυασμού το απόγευμα της Τετάρτης στην «Αίγλη».

Να σημειωθεί δε ότι εκτός του ότι ο πολυχώρος γέμισε ασφυκτικά, εκατοντάδες συμπολίτες παρακολούθησαν την ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου εκτός αίθουσας, γεμίζοντας σχεδόν τους χώρους της ΒΕΣΟ ΜΑΡΕ.

Μία ώρα πριν από την εκκίνηση της εκδήλωσης, εκατοντάδες Πατρινοί είχαν αφιχθεί προκειμένου να παρακολουθήσουν την εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος του συνδυασμού και τους υποψηφίους της Δημοτικής Παράταξης Πάτρα Ενωμένη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η αίθουσα και οι εξωτερικοί της χώρου να «πλημμυρίσει» από συνδημότες, γεγονός που συγκίνησε τον Νίκο Παπαδημάτο.

Παράλληλα, η μεγαλειώδης αυτή συγκέντρωση, έστειλε μήνυμα νίκης σε κάθε γωνιά της Πάτρας, γεγονός που ο υποψήφιος Δήμαρχος σχολίασε στο κλείσιμο της ομιλίας του τονίζοντας ότι «θα είμαστε πρώτοι και την πρώτη και την δεύτερη Κυριακή των εκλογών»
Μετά το τέλος της εκδήλωσης εκατοντάδες συμπολίτες περίμεναν για να σφίξουν το χέρι του Νίκου Παπαδημάτου και να του ευχηθούν καλή επιτυχία