Προς το Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας: Σας ευχαριστούμε που ομορφαίνεται την πόλη μας

Η τρίτη τοιχογραφία στο πλαίσιο του 5ουΔιεθνούς Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 5 ξεκινά τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, στην οδό Μολάων 5στην Πάτρα από τον διάσημο καλλιτέχνη της streetart, JAYKAES.

Ο JAYKAES ταξιδεύει από το Λονδίνοτου Η.Β., όπου ζει και εργάζεται, και μέσα στο επόμενο διάστημα, θα δημιουργήσει μία ξεχωριστή και εντυπωσιακή τοιχογραφία στον αστικό ιστό της Πάτρας.

Οι χαρακτηριστικές τοιχογραφίες που δημιουργεί στο δημόσιο χώρο, γεμάτεςσύγχρονες αναφορές και νοήματα, δίνουν χαρακτήρα και χρώμα στο αστικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται.

Ο JAYKAES ερευνά και αναπτύσσει διαφορετικές τεχνικές ζωγραφικής και, σαν λάτρης της συνεργατικής δημιουργίας, στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με πολλούς διάσημους streetartist της γενιάς του, ενώ έχει αφήσει το χρωματικό στίγμα του και σε εταιρίες κολοσσούς, όπως οι American Express, Marvel Studios,Warner Bros, BBC, Sony και GooseIsland.

Όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά αναφέρει: «Αυτό που μου αρέσει περισσότερο, είναι η ικανότητα της τέχνης να ενδυναμώνει, να παρακινεί τους ανθρώπους και να αλλάζει τρόπους σκέψεις ανοίγοντας συζήτηση ή δημιουργώντας συναισθήματα.»

Περισσότερες πληροφορίες για τονJayKaes, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του:https://www.jaykaes.co.uk/.