Πετρόπουλος: Εγκατέλειψαν τα γήπεδα και τον λαϊκό αθλητισμό

«Η Δημοτική Αρχή, με συνέπεια στις προεκλογικές της εξαγγελίες και κυρίως με υψηλό αίσθημα πολιτικής και ηθικής ευθύνης απέναντι στο λαό και ειδικότερα στην εργατική τάξη, τους μισθωτούς και τους αυτοαπασχολούμενους που πλήττονται από τη συνεχιζόμενη και εντεινόμενη αντιλαϊκή πολιτική, έχει προχωρήσει σε πλήρη αναδιοργάνωση και ανασυγκρότηση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, δίνοντας προτεραιότητα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, λόγω του μεγάλου αριθμού ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Αυτό το κάνει η Δημοτική Αρχή κάτω από άκρως δυσμενείς συνθήκες (έλλειψη προσωπικού, μειωμένη κατά 62% κρατική χρηματοδότηση και μηδενική κρατική επιδότηση στον Αθλητικό Τομέα του Δήμου).

Η Δημοτική Αρχή θα πορευτεί με αμείωτο το ενδιαφέρον της για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα απαλλάξει την όποια κυβέρνηση από τις ευθύνες που της αναλογούν, που απορρέουν από το Σύνταγμα (άρθρο 18), νόμους του κράτους και τη Διεθνή Σύμβαση για τα δικαιώματα του παιδιού.
Ο κ. Πετρόπουλος, καταλήγοντας τόνισε ότι το καίριο πρόβλημα των δημοτικών ποδοσφαιρικών γηπέδων, είναι η φύλαξή τους και η καθαριότητα.