Παναχαϊκή: Αποχώρησε ο Μαρλαφέκας από τη Συμμαχία

Την αποχώρησή του από την «Παναχαϊκή Συμμαχία» ανακοίνωσε επίσημα χθες ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας με μια μακροσκελή γραπτή δήλωση στην οποία ανέλυσε τους λόγους που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση.

Ηταν, άλλωστε, κάτι το αναμενόμενο, αφού ο εκ των εμπνευστών του εγχειρήματος που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, το τελευταίο διάστημα δεν ήταν τόσο «ζεστός» και κρατούσε διακριτική στάση.

Πρόκειται για την τέταρτη αποχώρηση από τους «κοκκινόμαυρους» μέσα σε λίγες ημέρες μετά απ' αυτές του Κώστα Μπακαλάρου, του Κώστα Κατσουράνη και του Πάρι Γεωργακόπουλου.

Ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας στην δήλωσή του ξεκαθαρίζει ότι παραχωρεί τις μετοχές του, που αγγίζουν όπως τονίζει το 20%, δωρεάν και αφήνει αιχμές λέγοντας ότι ...«τα κάστρα πέφτουν από μέσα» και ... «ενόχλησε πολλούς αυτό που ξεκινήσαμε».

Τα δεδομένα πλέον στην Παναχαϊκή είναι συγκεκριμένα μετά την αποχώρηση και του Πλάτωνα Μαρλαφέκα και το ζητούμενο για την ομάδα έπειτα από τις καταιγιστικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών είναι η ηρεμία!

Γιατί είναι λογικό παίκτες, τεχνικό τιμ, οι πάντες εντός και εκτός της ομάδας να έχουν επηρεαστεί από όλα όσα έχουν συμβεί. Οσο λοιπόν πιο σύντομα η κατάσταση εξομαλυνθεί σε κάθε επίπεδο και φυσικά το διοικητικό, τόσο το καλύτερο για την ομάδα.