Πάτρα: Σε λίγες εβδομάδες έρχεται το «Biancο»

Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές μέρες το κτίριο της Ρήγα Φεραίου, στη συμβολή του πεζοδρόμου με την Κανάρη, στο κέντρο της Πάτρας. Κι η αλήθεια είναι ότι έχουν κάνει αίσθηση σε αρκετούς Πατρινούς που περνούν από το σημείο.

Κάτι καινούριο ετοιμάζεται στο κτίριο που στέγαζε κάποτε το «H2O» και το «BB King». Και παλαιότερα, το «Telonio». Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε μέσα από έγκυρες πληροφορίες οι εργασίες που γίνονται στο κτίριο αφορούν την δημιουργία ενός νέου bar restaurant.
 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το brand της νέας επιχείρησης που ετοιμάζεται να ανοίξει εκεί θα ονομάζεται «Bianco», ενώ πίσω από το επενδυτικό εγχείρημα βρίσκεται ένας επαγγελματίας που τα τελευταία χρόνια έχει μία πετυχημένη πορεία σε άλλον επαγγελματικό χώρο, ωστόσο, γνωρίζει καλά την εστίαση, αφού δούλευε για πολλά χρόνια σε γνωστά νυχτερινά μαγαζιά της Πάτρας.

Οι εργασίες στο κτίριο συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς–κάτι που εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς περνώντας από το σημείο– με σκοπό το νέο κατάστημα να είναι έτοιμο να λειτουργήσει στις αρχές του φθινοπώρου, καλώς εχόντων των πραγμάτων.