Πάτρα - Αγκώνα 1 - 0 (λόγω Farina Porto)

Κλέβει τις εντυπώσεις το γνωστό σνακ μπαρ Farina Porto, στο Νέο Λιμάνι Πάτρας. Έχει γίνει σημείο αναφοράς και για τους διερχόμενους τουρίστες αλλά και για τους Πατρινούς που συχνά - πυκνά το επιλέγουν για μια ήρεμη και σύντομη απόδραση.

Το Farina Porto, λειτούργησε για πρώτη φορά το 2012 και κατάφερε από την πρώτη να αποκτήσει φανατικό κοινό, επενδύοντας στην ποίοτητα υπηρεσιών και αγαθών. Εξαιρετική ατμόσφαιρα με ποιοτική μουσική, γρήγορο σέρβις και πάνω από όλα πανδαισία γεύσεων που ξεκινά από δεκάδες επιλογές χυμών και όλων των ειδών τους καφέδες για να φτάσουμε σε κουζίνα με 30 διαφορετικά γεύματα!

Παράλληλα εξαιρετικο είναι και το προσωπικό στο Farina Porto. Νέα παιδιά που κάνουν την διαφορά στην επαφή με τον πελάτη.

Το Farina Porto, συμβάλλει θετικά στη συνολική εικόνα του Νέου Λιμένα, αφού εξυπηρετώντας τα πληρώματα των πλοίων και τους τουρίστες που φεύγουν, δίνει την τελευταία εικόνα πριν εγκαταελέιψει κανείς την Πάτρα και την Ελλάδα.

Σημειωτέον ότι ούτε το Μπάρι ή η Αγκώνα, έχουν ένα σνακ καφέ αντίστοιχο της Farina Porto, ενώ οφείλουμε να υπογραμίοσυμε δυο ακόμη στοιχεία: α) Η επένδυση ξεπέρασε τις 100.000 ευρώ αφού στην ουσία ήταν ξενοδοχειακού επιπέδου και β) Ένα πλήθος εκδηλώσεων φιλοξενήθηκε στους χώρους του (αγώνες σκάκι, μπριτζ, χορευτικά τάνγκο, καρναβαλικοί χοροί, μίνι συναυλίες κ.α.).

Μια εικόνα που περιγράφει το Farina Porto, είναι η πολυπολιτισμική του καθημερινότητα: Παρέες Ιταλών, Γερμανών, Ιαπώνων, Ελλήνων, Γάλλων Ρώσων κ.α. να συνυπάρχουν στον χώρο προσθέτοντας αίγλη και ενδιαφέρον.

INFO: Farina Porto Νέο Λιμάνι Πατρών τηλ. 2610 333.653 ενώ μπορείτε να βρείτε το Farina Porto και στο Facebook.