Πάτρα: «Βροχή» από σφαίρες στο σπίτι γνωστού πατρινού

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει υπόθεση πυροβολισμών, που καταγγέλει ότι δέχθηκε χθες τα ξημερώματα, σε γειτονιά του αρκτικού διαμερίσματος της Πάτρας, ένας εκπαιδευτής σκύλων και πρώην προπονητής πυγμαχίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όταν επέστρεψε στο σπίτι του, στις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης, θέλησε να βγάλει τον σκύλο του βόλτα στην γειτονιά. Βγαίνοντας από το σπίτι του, αντιλήφθηκε την παρουσία αγνώστου ατόμου, χωρίς να διακρίνει χαρακτηριστικά και τότε προσπάθησε να ξαναμπεί στο σπίτι του.

Εκείνη την στιγμή, έπεσε ο πρώτος πυροβολισμός. Ο άνδρας καλύφθηκε και μπήκε γρήγορα στο σπίτι του. Ο άγνωστος άρχισε και πάλι να πυροβολεί. Η Αστυνομία φθάνοντας στο σημείο λίγο αργότερα, εντόπισε έξι κάλυκες από σφαίρες στο χώμα.

Επίσης, βρέθηκαν τρύπες στους τοίχους του σπιτιού, σε μία μπαγκαζιέρα και την μηχανή του Πατρινού από τις βολίδες του όπλου που πυροβόλησε.

Ο δράστης πρόλαβε και εξαφανίσθηκε πριν φθάσουν τα περιπολικά και διενεργεί προανάκριση, για να διαπιστώσει τα κίνητρα της επίθεσης και να εντοπίσει τον δράστη.