Ο υπέροχος χώρος του Omega Yacht Club

Σάββατο 9 Ιουλίου, οι Πατρινοί ανακαλύπτουν ξανά ένα εμβληματικό χώρο του παρελθόντος που όμως σήμερα προσφέρει κάτι εντελώς διαφορετικό. Το παλιό κοσμικό κέντρο Elysee που βρισκόταν στην παραλία των Μποζαϊτίκων και είχε φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής των δεκαετιών του 80 και του 90, μετατρέπεται σε  Omega Yacht Club Patras. 

Τα οκτώ στρέμματα της παραλία στα Μποζαίτικα γίνονται ένας εξαιρετικά ποιοτικός χώρος για δεξιώσεις, μουσικές εκδηλώσεις, γάμους αλλά και για εκδηλώσεις κάθε μορφής. Η ίδια η εταιρεία φροντίζει κάθε ενδιαφερόμενο με πληροφορίες και υψηλές υπηρεσίες ώστε να συνδιοργανωθεί αυτός ακριβώς που επιθυμεί.
Στο Μεγάλο Opening της 9ης Ιουλίου που φρόντισε η Mag.Events Production, οι επισκέπτες διαπίστωσαν την ύπαρξη ενός από τους ωραιότερους χώρους που διαθέτει σήμερα η Πάτρα ενώ απόλαυσαν ίσως το πιο ωραίο Event του φετινού καλοκαιριού, με καλεσμένους τον Wasabi Erase Records Label Group and Toolroom και τον Dc:Ten {Demi Case).
Το Omega Yacht Club Patras, υπόσχεται υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, εξαιρετική ατμόσφαιρα, πραγματικά ξεχωριστές βραδιές σε όσους επιθυμούν να ζήσουν μια προσωπική αξέχαστη γι αυτούς ημέρα. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι ενδεικτικές της ποιότητας του χώρου.
INFO: Omega Yacht Club Πάροδος Ναυσικάς - Μποζαίτικα Πάτρας - Τηλ: 6947.080.900